Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amuse met aardappel en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat (op olie)
1 bolletje Mozzarella
2 el. Basilicum (vers)
1 el Olijfolie
peper/zout

Bereiden

1.De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.

2.De aardappel pellen en in blokjes snijden.

3.De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.

4.De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.

5.Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.

6.Enkele uren koel wegzetten en op lepels serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rivierkreeft met mango
Salade met lamsoren en basilicumolie
Citroen tagliatelle met zeekraal en zalm
Eten met borrelsnacks: BLT-Wrap in mini-shoarmabroodje, Filodriehoekjes met fetakaas, Gebakken Thais
Piselli e melone con prosciutto (doperwten met meloen en rauwe ham)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes